1. Klanten
    Klanten
Submenu
Klanten

DynamicKlant

Zonder tevreden klanten zijn we nergens. Wij kunnen er dus niet omheen om actief onze (potentiële) klanten te begeleiden en te ondersteunen voor, tijdens en na aanschaf van een systeem. U gaat een investering doen en we laten u niet los na de aanschaf. U kunt een beroep op ons blijven doen als het gaat om extra uitleg bediening systeem, onderhoud en uiteindelijk inruil om een stap of sprong te maken naar een nog geavanceerder systeem.  lees verder

DynamicOndersteuning

Onze ondersteuning is uniek te noemen: hoog kennisniveau van onze medewerkers, interactief webforum, gerichte verdiepingsactiviteiten, patiëntenbrochure en samenwerking met toonaangevende docenten op het gebied van echografie. Hierdoor bent u in staat uw kennis over de toepassing en het gebruik van echografie uit te breiden. 

DynamicGebruikersdagen

Dynamic organiseert gebruikersmiddagen voor klanten werkende met echografie.
Middels een presentatie laten wij u kennis maken met verschillende mogelijkheden van het systeem die u misschien nog niet benut of die ervoor zorgen dat u nog efficiënter zult werken.
Hieronder vallen o.a. (beeld)instelling, optimalisatie en dataverwerking.
Doel van deze dagen is om uw kennis en inzicht van uw systeem te vergroten. lees verder

DynamicReferentie

Dynamic heeft sinds 1995 een grote klantenkring opgebouwd als het gaat om echografie. Zoekt u een collega in de buurt voor overleg over de toepassing of systeem neemt u dan contact met ons op zodat wij iemand voor u kunnen benaderen voor verder contact.