Control over Motor Control

 

De specialistische en geaccrediteerde cursus Control over Motor Control is een 2 daagse training gericht op het leren beoordelen en verbeteren ‘van muscle patterning disorders” in de schoudergordel bij mensen met schouderklachten.

 

Deze opleiding stelt u in staat om de anatomische, biomechanische en echografie kennis van de schouder toe te passen op de beoordeling van het mechanisch disfunctioneren van de schouder. De opleiding bestaat volledig uit theorie en praktijk met betrekking tot revalidatie van de schouder. Er wordt praktisch geoefend op een mede cursist. De cursus leert het belangrijke verschil tussen patiënten krachttraining geven en patiënten motor patronen laten (her)leren.

 

Met deze cursus leert u hoe u het beste een gefundeerd behandel- en revalidatieplan kunt opstellen voor de revalidatie van de schouder. Met de opleiding kunt u als medisch professional uw patiënten sneller en effectievere helpen met de revalidatie.

 

Heeft u een passie voor schouder revalidatie? Wilt u kunnen achterhalen wat de oorzaak van de stoornis of beperking van het bewegend

functioneren is en waar het belangrijke verschil ligt tussen krachttraining & patiënten motor controle laten (her)leren?

Of u nu werkzaam bent als specialistisch therapeut, of uw basiskennis wilt uitbreiden voor de inzet van nieuwe behandelmethoden. Met onze cursus Control over Motor Control leert u alles wat u nodig heeft om zelfstandig  uw revalidatiemethoden verder te ontwikkelen.

 

Onze cursus is opgezet om in kleine groepen onderwijs te geven waarbij we uitgaan van minimaal 15 en maximaal 20 cursisten. Op deze manier krijgt u de individuele aandacht en begeleiding die nodig is voor een maximaal rendement en blijven klassikale momenten overzichtelijk.

 

Gebied: schouder

 

Docenten:
- Karin Geryszewski-Admiraal, fysiotherapeut 

 

Data:
woensdag 13 maart en 27 maart 2019

woensdag 11 september en 25 september 2019

 

Locatie:
Praktijk Hoornsehof-Geryszewski Fysiotherapie Delft.

 

Kosten:
€ 450,- per persoon

 

Accreditatie:
KNGF (algemeen, manueel en sport), 15 punten

 

Als u zich middels onderstaand formulier digitaal inschrijft zal deze inschrijving inclusief incasso worden overgedragen aan Fysus Communications als zijnde de organisator van deze opleiding.

© Dynamic - Wij zijn ultrasound professionals