Master schouder

 

ALLES OVER DE SCHOUDER!

Een specialistische en geaccrediteerde master voor de inzet van echografie. De Schouder Master stelt u in staat om de anatomische, biomechanische en echografie kennis van de schouder toe te passen op de beoordeling van het mechanisch disfunctioneren van de schouder. De opleiding bestaat volledig uit praktijk met betrekking tot anatomie van de schouder. Het leerproces wordt gestuurd met een opdrachten boek.

 

De conclusies uit het echografisch onderzoek ondersteunen het klinisch onderzoek en helpen bij het opstellen van een gefundeerd behandel- en revalidatieplan. Met de opleiding kunt u als medisch professional uw patiënten sneller en effectiever helpen met de revalidatie.

 

Heeft u een passie voor schouder revalidatie? Wilt u kunnen achterhalen wat de oorzaak van de stoornis of beperking van het bewegend functioneren is? Of u nu werkzaam bent als specialistisch therapeut, of uw basiskennis wil uitbreiden voor de inzet van nieuwe behandelmethoden. Met onze Schouder Master leert u alles wat u nodig heeft om zelfstandig met behulp van echografie uw revalidatiemethoden verder te ontwikkelen.

Onze cursus is opgezet om in kleine groepen onderwijs te geven waarbij we uitgaan van minimaal 10 en maximaal 15 cursisten. Op deze manier krijgt u de individuele aandacht en begeleiding die nodig is voor een maximaal rendement en blijven klassikale momenten overzichtelijk.

 

De Schouder Master is een volledig praktische opleiding. Hieronder staat wat u gedurende de 4 dagen van deze opleiding kunt verwachten:

  • dag 1: huidige kennis van anatomie wordt opgewaardeerd op de snijzaal van de Erasmus Universiteit in Rotterdam a.d.h.v. een ter plaatste uitgereikt werkboek

  • dag 2 & 3: presentatie en oefenen van protocollair scannen van peri-articulaire structuren van de schouder

  • dag 4: presentatie van schoudercasuïstiek door de cursisten alsmede een eindtoets


Docenten:

- Rychard Geryszewski, fysiotherapeut
- Paul van der Tas, fysiotherapeut
- Karin Geryszewski-Admiraal, fysiotherapeut
- Dick Zaanen (snijzaal)

 

Data:
U kunt zich inschrijven onder voorbehoud van deze te plannen datum

 

Locatie:
1ste dag, snijzaal van het Erasmus MC te Rotterdam
2-4de dag, trainingsruimte Dynamic te Almelo

 

Tijdstip: 09:30-17:00

 

Kosten:
€ 1.250,- per persoon

 

Accreditatie: KNGF (algemeen, manueel en sport), 30 punten

 

Als u zich middels het online inschrijfformulier inschrijft zal deze inschrijving inclusief incasso worden overgedragen aan Fysus Communications als zijnde de organisator van deze opleiding.

© Dynamic - Wij zijn ultrasound professionals