top of page

EMS Swiss DuoClast

Behandel aandoeningen van het bewegingsapparaat snel en effectief.

Altijd de juiste technologie bij de hand voor musculoskeletale aandoeningen.

Modulair

De Swiss PiezoClast en de Swiss DolorClast Classic vormen de Swiss DuoClast shockwave combinatie. Een uniek shockwave apparaat waarmee zowel radiale als gefocusseerde shockwave therapie kan worden gegeven. Aangezien de Swiss DuoClast uit twee los verkrijgbare elementen bestaat kan deze zeer efficiënt worden ingezet in de praktijk. Door beide apparaten van elkaar te scheiden kunnen twee patiënten gelijker tijd worden behandeld.

Dit maakt de Swiss DuoClast uniek!

 

Gefocusseerde shockwave

Met de Swiss PiezoClast wordt de maximale energie bereikt op een specifiek geconcentreerd punt in het lichaam. De schokgolven worden middels piezo-electrische techniek opgewekt en convergerend in het weefsel afgegeven voor de behandeling van bijvoorbeeld trigger points (bv musculus piriformis) en pseudo arthroses.

 

Radiale shockwave

De Swiss DolorClast Classic heeft een frequentie van 20Hz en wordt geleverd met twee handstukken, het revolutionaire EVO Blue handstuk en het Power+ handstuk met een “high energie” shockwave van 0,55 mJ/mm² waarmee hardnekkige calcificaties en dieper gelegen weefsels worden behandeld.

Logo EMS.JPG
Swiss DuoClast.JPG

Technologische Highlights

Gefocuste ESWT - Swiss PiezoClast®: Voor alle diepe indicaties

Radiale ESWT - Swiss DolorClast® Master: Alle oppervlakkige indicaties

Aan/uit-knoppen voor het eenvoudig aanpassen van de energie-instellingen tijdens de behandeling.

Economisch, snelle return on investment voor uw praktijk.

Het EVO BLUE handstuk beschikt ook over een eenvoudig kliksysteem dat zelf-revisie voor de behandelaar binnen 30 seconden mogelijk maakt.

Wat maakt de DolorClast® Radial Shock Waves zo uniek?

Een recent vergelijkend testonderzoek tussen de EMS DolorClast®️ Radial Shock Waves en de Storz MASTERPULS®️ 200 ultra toont significante verschillen in energie-output aan bij hogere

frequentie-instellingen.

1 Reinhardt N, Wegenaer J, de la Fuente M. Invloed van de pulsherhalingsfrequentie op de akoestische output van ballistische drukgolfapparaten. Sci Rep 2022;12(1):18060.

DolorClast Reinhart artikel.JPG
EMS The Game Changer logo.JPG

Guided DolorClast®-therapie


Hoge energieprestaties van de uitvinders van Radial Shock Wave Therapy
Guided DolorClast® Therapy (GDT) ​is een nieuw behandelconcept speciaal voor behandelaars die 90% van hun patiënten met een aandoening aan het bewegingsapparaat succesvol, snel en veilig willen behandelen. ​

Het behandelen van patiënten is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Guided DolorClast® Therapy (GDT-systemen) met hoog vermogen, waarvan de prestaties uitzonderlijke behandelresultaten mogelijk maken, terwijl hun ontwerp de praktijk workflow vereenvoudigt. ​

 

U bent met GDT een game-changer in het leven van uw patiënten.

bottom of page