top of page

OVER ONS

Petra Massink
Directeur/Eigenaar

Sinds 1994, 1 jaar na de oprichting van Dynamic, is Petra Massink werkzaam bij Dynamic.

Zij heeft de hele opbouw van het bedrijf meegemaakt. Dynamic is in 1993 opgericht door Herman T. Massink, de vader van Petra Massink. Hij was al in 1973 in aanraking gekomen met echografie.

In die tijd was op de Erasmus Universiteit het eerst werkende lineair array echosysteem ontwikkeld. Herman Massink moest de verkoop van dit eerste systeem op zich nemen. Na wat uitstapjes deed de kans zich voor om in april 1993 een eigen onderneming te starten.

 

Specialisatie
Vanaf het begin was het duidelijk dat Dynamic een bedrijf moest worden dat zich specialiseerde in echografie.
De beginjaren kenmerkten zich door verkoop van systemen in de veterinaire markt in Nederland en een aantal Europese landen daar omheen. Nu legt de specialisatie, musculoskeletale echografie,

de basis voor het bedrijf. Naast deze specialisatie wil Petra Massink zich differentiëren van de overige aanbieders door bij verkoop ook meerwaarde te bieden. Deze meerwaarde is niet enkel gerelateerd aan de kwaliteit van het product zelf maar zeker ook aan de mogelijkheid van de klant om de producten ten volle te kunnen benutten. “Wij willen u in staat stellen om uw kennis over de toepassing en het gebruik van de producten uit te breiden en te vergroten. Na de verkoop van een product is het dus nog niet afgelopen”.

Echografie en opleidingen
In 1997 kwam Petra Massink in aanraking met Prof. dr. W. Gibbon, radioloog te Leeds (UK), met o.a. specialisatie echografie van het bewegingsapparaat musculoskeletaal ultrasound.

Hij was van mening dat echografie een grote toegevoegde waarde kon hebben binnen de eerstelijns gezondheidszorg. “Deze lezing heeft zo’n indruk op mij gemaakt dat ik van mening was dat echografie van het bewegingsapparaat een plaats moest krijgen in Nederland. Op dat moment was er slechts een enkele radioloog gespecialiseerd maar een gespecialiseerd bedrijf of product bestond toen nog niet. Daar moest verandering in komen”. Petra Massink heeft toen de eerste stappen gezet om musculoskeletale echografie bekendheid te geven binnen de eerstelijns gezondheidszorg.

De eerste insteek was de (sport) fysiotherapie. “De eerste zet was om Prof. Dr.  W. Gibbon naar Nederland te halen voor een Sport Fysiotherapie congres en dat is gelukt. Op het gebied van apparatuur is er natuurlijk ook veel gebeurd wat zeker ten goede aan deze toepassing is gekomen”.

 

Dynamic werkt al vele jaren samen met haar leveranciers. “We willen een zo gebalanceerd mogelijk producten pakket neerzetten”.

Team
Natuurlijk beseft Petra Massink dat je als directeur volgens een bepaalde filosofie wilt werken maar dat het team van Dynamic een belangrijke rol daarin speelt. “Een goede mix van betrouwbare en betrokken medewerkers is het allerbelangrijkste. De mensen moeten met passie en bezieling hun werk doen en daarbij u een goede ondersteuning geven. We bestaan niet door alleen te verkopen, de after-sales service is bepalend voor ons succes”.

Opleidingen

Dynamic staat achter haar producten maar is zich er terdege van bewust dat het gebruik van een systeem valt of staat bij de kundigheid van de gebruiker. “Zonder kwalitatief hoogstaande scholing heeft het systeem veel minder waarde. Echografie kenmerkt zich mede door de kunde van de gebruiker”. Dynamic organiseert zelf veel bij- en nascholing via UltrasoundinFocus.

Sinds 2010 wordt elke 2 jaar een uniek musculoskeletaal congres Ultrasound in Focus georganiseerd. Daarnaast zijn er samenwerkingen met meerdere hogescholen.

Contact

Om onze klanten op de hoogte te houden van al onze activiteiten maken wij gebruik van e-mailings, nieuwsbrieven en social media. Wilt u op de hoogte blijven kunt zich inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Vul hiervoor het contactformulier in.

Via social media, Twitter en Facebook, zijn we te volgen als DynamicAlmelo.

 

Webshop

Augustus 2020 heeft Dynamic haar webshop geopend, UltraSoundsystem.shop. Door de jaren heen zien we een verandering in de verkoop van echografie-systemen o.a. via internet. Naast echografie bieden we via de webshop meerdere producten aan maar allemaal de link met echografie. Zoals shockwave en elektrolyse waarbij een eerste diagnose met echografie een voorwaarde moet zijn.

bottom of page