top of page

KLANTENVERTELLEN

Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs, over wie we zijn, wat we doen en natuurlijk de toepassing echografie voor fysiotherapie, podotherapie, podologie, reumatologie, orthopedie, hogescholen, sportorganisaties en overige medisch specialisten. 

Wij horen natuurlijk graag reacties van tevreden klanten maar mocht er toch iets gebeuren waar u niet tevreden over bent dan horen we dat natuurlijk ook graag zodat we dit kunnen oplossen en ervan leren voor een volgende keer.

levering E-CUBE 8 juni 2021.jpg
Feyenoord

Alpinion E-CUBE 8

De samenwerking tussen Feyenoord en Dynamic is gestart in 2004.
Feyenoord was de eerst betaald voetbalorganisatie die de stap naar echografie maakte binnen het eigen medische team. In 2021 heeft Dynamic het 4de echosysteem mogen leveren.

Clubarts Joost van der Hoek en fysiotherapeut Jasper van Kempen gaan gebruik maken van het echosysteem.

foto levering MiniSono.jpg
Heracles

Alpinion MiniSono

Heracles Almelo gaat als eerste betaald voetbal organisatie werken met de de MiniSono. Een mooie samenwerking tussen twee Almelose bedrijven.

De mobiliteit zorgt ervoor dat het altijd en overal kan worden ingezet en ze niet afhankelijk zijn van een vaste ruimte. Zo zal het systeem ook mee gaan tijdens het trainingskamp voorafgaand aan het nieuwe seizoen 2019-2020.

Dynamic bedankt Heracles Almelo en Emiel Bolscher voor de prettige samenwerking.

levering E-CUBE 8 juni 2021.jpg
Saxion Hogeschool

Alpinion E-CUBE 11

Saxion Hogeschool, Academie Gezondheidszorg te Enschede werkt met 3 echosystemen van Dynamic. 

bottom of page