top of page
Logo EMS.JPG

EMS Swiss DolorClast SMART 20

Behandel aandoeningen van het bewegingsapparaat snel en effectief.

De Swiss DolorClast SMART20 is een compact model voor maximale prestaties. De SMART20 beschikt over een frequentie van 20 Hz voor een snelle behandeling en het revolutionaire EVO Blue handstuk voor het hoogst haalbare resultaat.

De SMART20 is eenvoudig te bedienen middels een innovatief touch paneel en eenhandig te verplaatsen middels de 4 zwenkbare wielen van de kar.

EVO Blue handstuk

Door de gepatenteerde drukklep is dit een doorbraak op shockwave technologie. Het EVO BLUE handstuk levert een ongeëvenaarde hoeveelheid energie bij alle frequenties.

Voor het eerst levert een handstuk een constante Energie Flux Density (EFD) over het gehele spectrum van frequenties. Door een unieke techniek is het EVO BLUE handstuk in staat om binnen dezelfde tijd 6x grotere oppervlakten te behandelen met een 36mm applicator op 4 bar in vergelijking tot een 15mm applicator op 2 bar.

Naast een constante EFD levert de EVO BLUE meer energie dan andere verkrijgbare handstukken.

Het EVO BLUE handstuk beschikt ook over een eenvoudig kliksysteem dat zelf-revisie voor de behandelaar binnen 30 seconden mogelijk maakt.

Swiss DolorClast Smart 20.JPG

Technologische Highlights

Effectief, klinisch bewezen energieopbrengst met het Evo Blue®-handstuk voor constante energiedichtheid

Easy, plug-and-play,  makkelijk schoon te houden en zonder franjes.

Economisch, snelle return on investment voor uw praktijk.

Automatische herstart van de behandeling zodra het aantal impulsen 0 bereikt

Het EVO BLUE handstuk beschikt ook over een eenvoudig kliksysteem dat zelf-revisie voor de behandelaar binnen 30 seconden mogelijk maakt.

EMS The Game Changer logo.JPG

Guided DolorClast®-therapie


Hoge energieprestaties van de uitvinders van Radial Shock Wave Therapy
Guided DolorClast® Therapy (GDT) ​is een nieuw behandelconcept speciaal voor behandelaars die 90% van hun patiënten met een aandoening aan het bewegingsapparaat succesvol, snel en veilig willen behandelen. ​

Het behandelen van patiënten is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij Guided DolorClast® Therapy (GDT-systemen) met hoog vermogen, waarvan de prestaties uitzonderlijke behandelresultaten mogelijk maken, terwijl hun ontwerp de praktijk workflow vereenvoudigt. ​

 

U bent met GDT een game-changer in het leven van uw patiënten.

bottom of page